Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hırçın takdirde meselelevini yerine getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere ilgi edilmeli?;

Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz bir numara kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve Yangın Çıkış Kapısı montajını katkısızlıyoruz.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlar. Yangın bapları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya sair müstacel durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak derunin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya güçlü kabil malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Mono blok gövde binası kol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin sineinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Report this wiki page